February 11, 2018

Servicii Montaj si Intretinere Pardoseli

Alege un serviciu de montaj sau de intretinere pentru pardoseli de mai jos

Montaj parchet masiv

Oferim servicii de montaj de parchet masiv pentru ca acesta este cel mai apreciat si utilizat materiale pentru pardoseli spectaculoase, lemnul avand un aspect, o culoare si o structura unica. 

Citeste mai mult

Montaj parchet masiv – finisaj cu ulei

Montajul de parchet masiv cu finisaj cu ulei este un proces ce presupune mai multe operatiuni pentru care echipele noastre de experti in montaj sunt instruite si pregatite.

Citeste mai mult

Montaj parchet masiv – finisaj cu lac

Procesul tehnologic de montaj al unui parchet masiv cu un finisaj de lac este o operatiune complexa ce contine mai multe etape – specialistii nostri va descriu pe scurt aici aceste etape.

Citeste mai mult

Raschetare parchet din lemn

Raschetarea parchetului din lemn este practic o reconditionare a acestuia. Fie ca este vorba de parchetul din lemn stratificat sau parchetul din lemn masiv acesta are nevoie de intretinere.

Citeste mai mult

Slefuire, chituire, lustruire parchet din lemn

Slefuirea  parchetului se realizeaza cu o masina special conceputa pentru raschetat si se utilizeaza o hartie de granulatie mare scazandu-se treptat la o hartie cu granulatie foare fina.

Citeste mai mult

Sape autonivelante pentru pardoseli

Acest tip de sapa asigura corectia diferentelor de nivel provenite un urma turnarii sapei de egalizare grosiere. Procesele tehnologice pentru acestea sunt descrise in acest articol.

Citeste mai mult

Raschetare parchet din lemn

In acest articol puteti gasii cateva informatii de vaza despre caracteristicile rasinilor reactive de tip R, acestea fiind speciale pentru pardoselile din lemn.

Citeste mai mult